Skip to main content
solidpharma-nonpublic

Anna’s tip van de dag:
hoe raad ik Pure Vascuflow aan?

By september 13, 2024september 16th, 2024No Comments

Dankzij het synergetisch natuurlijk combinatiepreparaat van Pure Vascuflow hou je jouw bloedvatenstelsel gezond, zorg je voor een goede bloeddoorstroming en hou je de kwaliteit van je bloedvaten onder controle. Bij warme temperaturen kunnen mensen last hebben van zware benen en spataders, ideaal om Pure Vascuflow aan te raden. Maar vergeet ook niet dat Pure Vascuflow onze slagaders gezond houdt. Op lange termijn zullen uw patiënten u dankbaar zijn. Zeker bij risicopatiënten met hoge bloeddruk, obesitas, familiegeschiedenis van hart- en vaatziekten, hypercholesterolemie en diabetes mellitus is het belangrijk om de tikkende tijdbom aan te pakken.

Suppletie met OPC’s (oligomere proanthocyanidinen), vitamine C en vitamine K2 kan een waardevolle aanvulling zijn om de gezondheid van zowel arteriën als venen te ondersteunen. OPC’s, die voornamelijk worden aangetroffen in druivenpitten, pijnboomschors en rode wijn, staan bekend om hun krachtige antioxidante eigenschappen. Ze helpen de bloedvaten te beschermen tegen schade door vrije radicalen, ontstekingen te verminderen en de elasticiteit van de vaatwanden te verbeteren. Dit kan leiden tot een betere doorbloeding en een verlaagd risico op hart- en vaatziekten.

Vitamine K2 staat bekend om zijn vermogen om calcium uit de bloedvaten te verwijderen en het naar de botten te leiden, waar het nodig is voor de botdichtheid en -sterkte. Door het voorkomen van de afzetting van calcium in de vaatwanden, helpt vitamine K2 arteriële verkalking te voorkomen, wat een belangrijke risicofactor is voor hartaandoeningen. Bovendien kan het de flexibiliteit van de bloedvaten bevorderen, waardoor de bloeddruk beter wordt gereguleerd en het risico op bloedstolsels wordt verminderd.

Door het combineren van een gezonde levensstijl, waaronder regelmatige lichaamsbeweging, een uitgebalanceerd gevarieerd dieet en het vermijden van risicofactoren zoals roken en overmatig alcoholgebruik, met de juiste voedingssupplementen zoals OPC’s en vitamine K2, kunnen we onze bloedvaten ondersteunen en hun gezondheid optimaliseren. Dit draagt niet alleen bij aan een betere cardiovasculaire gezondheid, maar bevordert ook ons algehele welzijn en kwaliteit van leven.

Meer info over Pure Vascuflow vindt u hier

Leave a Reply