Skip to main content
solidpharma-nonpublic

Apotheek in de kijker

By september 13, 2024No Comments

Vandaag stellen we u graag voor aan apotheek ‘Meer’.

“Het is fijn om producten te kunnen aanbieden waarvan ik weet dat ze werken en dat ze van hoge kwaliteit zijn.”

Martine BrossensApotheek Meer

Dag Martine, kun je ons iets vertellen over je achtergrond en hoe je in Meer terecht bent gekomen?

Martine Brossers: “Ja, ik begon mijn carrière met een eigen apotheek in Hoboken. Dat was een fijne periode, maar in 2001 kwam er een kans om de apotheek in Meer over te nemen, en dat voelde gewoon als de juiste stap. Sindsdien is Meer mijn thuis geworden. Het is een hechte gemeenschap en ik geniet ervan om mijn klanten hier te kunnen helpen.”

In 2020 heeft de apotheek een facelift gekregen. Hoe was dat proces voor jou?

Martine: “Het was best een uitdaging, maar ik vond het belangrijk om de apotheek in een nieuw jasje te steken en mee te gaan met de tijd. Klanten verwachten tegenwoordig meer dan alleen producten, ze willen ook een aangename omgeving en gepersonaliseerd advies. Na de renovatie kreeg de apotheek een moderne, frisse uitstraling, wat zeker heeft bijgedragen aan het verbeteren van de ervaring voor mijn klanten.”

Wat is voor jou het belangrijkste aspect van het werk in de apotheek?

Martine: “Zonder twijfel het geven van advies. Ik zie het als mijn taak om mijn patiënten te begeleiden bij hun gezondheid en hen te helpen de juiste keuzes te maken, niet alleen op het gebied van medicijnen, maar ook op het vlak van preventie en gezonde levensstijl. Een gesprek kan vaak veel duidelijkheid bieden en ik merk dat klanten dat enorm waarderen.”

Je werkt nu al zo’n 10 jaar met de Pure-producten. Wat trekt je zo aan in dit merk?

Martine: “De orthomoleculaire benadering van Pure spreekt me erg aan. Er wordt veel aandacht besteed aan de synergie tussen de gebruikte ingrediënten, en ze maken gebruik van actieve vormen van vitamines, wat de opname in het lichaam verbetert. Het is fijn om producten te kunnen aanbieden waarvan ik weet dat ze werken en dat ze van hoge kwaliteit zijn.”

Heb je favoriete producten uit het Pure-assortiment?

Martine: “Ja, absoluut. Pure Immuni FORTE is een van mijn favorieten. De samenstelling is geweldig en ik zie echt de positieve effecten bij mijn patiënten, vooral tijdens het winterseizoen. Daarnaast ben ik ook erg fan van Pure Multivitamine Senior. Ik raad het zelfs aan aan niet-senioren, omdat de formule breed inzetbaar is en veel belangrijke voedingsstoffen bevat.”

Als je iemand zou mogen ontvangen in de apotheek, wie zou dat dan zijn?

Martine: “Dat zou Oprah Winfrey zijn. Ze is zo’n fascinerend persoon! Net als ik is ze altijd nieuwsgierig en wil ze alles weten. Haar brede interesseveld vind ik inspirerend. Ik denk dat we een heel boeiend gesprek zouden kunnen hebben over gezondheid, welzijn en zoveel andere onderwerpen.”

Meer apotheek BV
Meerdorp 48
2321 Meer

Leave a Reply